Inua's Voice Alaskan Malamute Litter Puppies 2020

Bent u geintresseerd in een Malamute puppy?

U kunt ons mailen als u serieus geintresseerd bent. We willen u eerst persoonlijk ontmoeten. Het is belangrijk dat u onze roedel ontmoet.

Als er voor u en voor ons een goede klik is komt u op de interesselijst.

Er is wel geduld nodig..

Doordat wij niet vaak een nestje fokken hebben wij een langere wachtlijst, dit kan wel 2 a 3 jaar zijn. Eigenlijk vinden wij dit ook erg fijn zodat een puppy een bewuste keuze is voor u.

 

Wij vinden het erg fijn om te weten bij wie onze pups terecht gaan komen en geven niet zomaar aan iedereen een pup. 

Wij werken niet met wie het eerste komt krijgt als eerste een pup. 

Wij geven de mensen een pup waar wij ons goed bij voelen. 

Het belangrijkste is dat onze honden een goed liefdevol huis en actief leven krijgen!

We raden u aan om de Alaskan Malamute als ras te onderzoeken en om zoveel mogelijk kennis te vergaren en serieus te overwegen of de Malamute een geschikte aanvulling is voor uw huis, uw gezin en sportieve levenswijze.

Meer informatie over het ras vind u op de pagina ‘The Alaskan Malamute’.

Are you interested in a Malamute puppy?

Serious enquiries for our litters are welcome, along with any advice you may need regarding Alaskan Malamutes.

You will have to be patient if you want a puppy from our dogs/us.

We would like to meet every potential puppy buyer before hand and feel it is very important for you to meet our pack.

We think it is very important to know were our puppies will live and we do not give a puppy to everyone.

Most importantly, our dogs get a good loving home and active life!

We recommend that you research the Alaskan Malamute as a breed and gain as much knowledge as possible and seriously consider whether they are a suitable addition to your home and your family.

More information about the breed you can read on the page ‘The Alaskan Malamute’.

Kataum Inua's Iglanartok as puppy @ Inua's Voice Kennel

Wij garanderen dat de ouderdieren zijn getest op heupdysplasie (HD), ogen (ECVO), polyneuropathie (PN) en longcoat (LC).

Onze puppy’s zijn minimaal 8 a 9 weken oud als ze naar de nieuwe eigenaar gaan. Pups die naar het buitenland verhuizen zijn minimaal 15 weken oud ivm rabies vaccinatie. De pups zijn gesocialiseerd, gechipt, ontwormd en hebben alle vaccinaties gehad die ze nodig hebben.

U ontvangt een puppy-pakket met o.a een informatiemap over gedrag/verzorging/voeding etc., voer bestaande uit brokken (ca. 18kilo) en vers vlees voor de eerste week, een voerbak, voerschep, halsband, lijn, gratis puppy trimbeurt bij trimsalon Samowoets, speeltje, tekentang, vlooienkam, poepzakjes, foto’s, paspoort en de koopovereenkomst. U ontvangt de stamboom zodra we deze van de Raad van Beheer hebben ontvangen.

U mag uw voorkeur aangeven, maar de ervaring heeft ons geleerd dat mensen geneigd zijn te kiezen op basis van schattigheid & kleur, wat in feite het minst belangrijke is. Het is belangrijk dat er een goede match in gedrag/karakter van de pup in combinatie met uw levensstijl en het doel waarvoor de pup wordt aangeschaft (huishond, werkhond, fok- of showhond).

Weet u van tevoren al dat u voornemens heeft om uw toekomstige Alaskan Malamute te zijner tijd te laten castreren dan wel steriliseren, dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij adviseren om dit alleen te doen tenzij medisch noodzakelijk.

Wij zullen altijd klaar staan voor advies tijdens het verdere leven van uw malamute en we zullen erg blij zijn om contact te blijven houden (d.m.v. foto’s, video’s, kennelwandeling en eventuele evenementen zoals drylandwedstrijden, doedagen, tentoonstellingen etc.)

De puppy’s groeien op in huis met onze 2 katten en onze andere malamutes. We zullen mensen vragen langs te komen, volwassenen en kinderen. We nemen ze een paar keer met de auto mee zodat ze kunnen wennen aan het rijden. Ze horen dagelijks geluiden van auto’s, scooters, schoolkinderen en de trein. In onze straat zijn paarden, kippen, alpaca’s, schapen, ganzen, eenden, konijnen, katten en buurthonden. De puppy’s krijgen bench training als u dat wilt.

Vanaf dat de pups 3 a 4weken oud zijn bent u van harte welkom om te komen knuffelen en samen zullen we de puppy vinden die bij uw gezin past.

Inua's Voice Puppies Transformers